Logo De Wikkelaar wit

Menukaart

Doorlopend geopend van donderdag t.e.m. zondag

Verfijnde Belgische bistrokeuken

Bij De Wikkelaar zetten we de verfijnde Belgische bistrokeuken graag in de kijker. Op onze menukaart vindt u dan ook niets dan klassiekers om duimen en vingers bij af te likken. Onze keuken is doorlopend geopend van donderdag tot en met zondag. Mocht u niet veel tijd hebben en voor een snelle hap langskomen, vragen wij u om ons dat op voorhand te laten weten. 

Let er tot slot op dat we onze kindergerechten uitsluitend aan kinderen serveren. Als u die als volwassene wil bestellen, betaalt u een supplement van € 5,00. Gelieve het aantal gerechten ook te beperken tot vijf per tafel. Bij vragen over allergenen of intoleranties kan u ons vrijblijvend aanspreken.

To share or just for yourself
Chips
Portie kaas
Portie salami
Portie kaas & salami
Portie bitterballen
Portie kippenboutjes
Portie mix (klein)
Portie mix (groot)
Minigarnaalkroketten (acht stuks)
Minikaaskroketten (acht stuks)
Gefrituurde scampistaartjes (acht stuks)
Camembert in de oven
Gefrituurde vismix met tartaar
Snacks

Kunnen met frieten geserveerd worden.

Dagsoep met brood
Croque uit het vuistje
Croque-monsieur
Croque-madame
Croque bolognaise
Croque Hawaï
Spaghetti (klein)
Spaghetti (groot)
Huisgemaakte lasagne
Salade van het huis
Salade met gerookte zalm
Salade met geitenkaas (met spek omwonden)
Rundscarpaccio
Garnaalsalade
Salade met scampi
Voorgerechten

Kunnen met frieten of kropsla geserveerd worden. Alle visgerechten worden steeds met garnalen geserveerd.

Kaaskroketten (twee stuks)
Kaaskroketten (drie stuks)
Garnaalkroketten (twee stuks)
Garnaalkroketten (drie stuks)
Gerookte zalm
Scampi met look (zes stuks)
Scampi maison (zes stuks)
Parmaham met meloen
Geitenkaas met spek omwonden & honing
Rundscarpaccio
Sint-jakobsnootjes op een bedje van prei
Vleesgerechten

Kunnen met kropsla, witloofsla of warme seizoengroentjes geserveerd worden.

Ribbetjes (wachttijd 35 min.)
Chateaubriand natuur (300 g)
Rundsbrochette (300 g)
Entrecote natuur (400 g)
Côte à l’os natuur (500 g)
Ierse ribeye natuur (400 g)
Saus naar keuze: champignon, Provençaals, peper of bearnaise
Bakwijze: bleu (rauw & warm), saignant (bloedend), à point (op punt) of bien cuit (doorbakken)
Visgerechten

Worden steeds met garnalen geserveerd. Kunnen met kropsla, witloofsla of warme seizoengroentjes geserveerd worden.

Gebakken zeetong met tartaar
Zalm met prei en kreeftensaus
Kabeljauwfilet met mosterdsaus, stoemp & spek
Vispannetje
Scampi met lookboter (negen stuks)
Scampi maison (negen stuks)
Scampi met lookboter (twaalf stuks)
Scampi maison (twaalf stuks)
Paling
Gebakken
In het groen
In de room
Maison
Provençaals
Vegetarische gerechten

Onze andere salades bevinden zich bij de snacks.

Vegetarische pasta
Salade met geitenkaas
Kindergerechten

Worden steeds met garnalen geserveerd. Kunnen met kropsla, witloofsla of warme seizoengroentjes geserveerd worden.

Kinderspaghetti
Twee spiegeleieren
Garnaalkroket (één stuk)
Kaaskroket (één stuk)
Frikandel (één stuk)
Frikandel (twee stuks)
Kipnuggets
Kindersteak
Ribbetjes (wachttijd 30 min.)
Zeetong
Kabeljauw
Zalm
Nagerechten
Warme appeltaart
Warme appeltaart met ijs & slagroom
Dessertbord
Verwenkoffie
Chocolademousse met slagroom
Crème brûlée
Appelbeignets (enkel ’s winters op vrijdag)
Moelleux met ijs & slagroom
Progrès
Sabayon
Yoghurtijs met bosvruchten
IJscoupes
Coupe vanille
Coupe dame blanche
Coupe dame noire
Coupe bresilienne
Bananasplit
Coupe vers fruit
Coupe advocaat
Coupe aardbeien
Coupe framboos
Sorbet mélange
Kinderijsje (één bol)
Kinderijsje (twee bollen)
Pannenkoeken

Vers bereid, geserveerd tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Boter & suiker
+ slagroom
+ ijs
+ confituur
+ vers fruit
+ aardbeien
+ chocoladesaus
+ advocaat
Op Normandische wijze
Wafels

Vers bereid, geserveerd tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Boter & suiker
+ slagroom
+ ijs
+ confituur
+ vers fruit
+ aardbeien
+ chocoladesaus
+ advocaat