Ontdek de menukaart

Het allerbelangrijkste voor elk restaurant is natuurlijk de menukaart. In Diksmuide is deze heel uitgebreid zodat iedereen aan zijn trekken kan komen bij De Wikkelaar. De keuken is doorlopend open. Als u krap bij tijd zit, laat het dan weten.

Speciale kindergerechten

Let wel op: de kindergerechten worden enkel voor kindjes geserveerd. Voor volwassenen geldt daar een supplement van vijf euro. Alle visgerechten worden afgewerkt met garnalen.

De kaart

Versnaperingen
Kaas
Salami
Kaas & salami
Bitterballen
Kippenboutjes
Portie mix klein
Portie mix groot
Mini garnaalkroketjes(8st)
Mini kaaskroketjes (8st)
Gefrituurde scampistaartjes (8st)
Camembert in oven
Gefrituurde vismix met tartaar
Voor de kindjes
Kinderspaghetti
2 spiegeleieren
Garnaalkroket (1st)
Kaaskroket (1st)
Frikandel (1st)
Frikandel (2st)
Kipnuggets
Kindersteak
Ribbetjes
Zeetong
Kabeljauw
Zalm
Snacks
Dagsoep met brood
Croque uit het vuistje
Croque monsieur
Croque madame
Croque bolognaise
Croque Hawai
Kleine spaghetti
Grote spaghetti
Lasagne HOME MADE
Salade van het huis
Salade gerookte zalm
Salade geitenkaas (met spek omwonden)
Garnaalsalade
Rundscarpaccio
Salade kabeljauw gefrituurd
Salade scampi
Indien te serveren met frietjes
Veggie
Vegetarische pasta
Salade geitenkaas
Burata-tomaat
Voorgerechten
Kaaskroketten (2st)
Kaaskroketten (3st)
Garnaalkroketten (2st)
Garnaalkroketten (3st)
Gerookte zalm
Scampi look (6st)
Scampi maison (6st)
Scampi curry (6st)
Parmaham met meloen
Geitenkaas met spek omwonden en honing
Rundscarpaccio
Sint-Jacobsnootjes op bedje van prei
Burata-tomaat
Visgerechten
Gebakken zeetong
Zalm met kreeftensaus
Kabeljauwfilet met mosterdsaus ,preistoemp en spek
Vispannetje
Scampi lookboter (9st)
Scampi curry (9st)
Scampi maison (9st)
Scampi lookboter (12st)
Scampi curry (12st)
Scampi maison (12st)
Tomaat garnaal
Paling
gebakken
in het groen
in de room
maison
Provençaal
Sint-Jacobsnootjes op een bedje van prei
Vleesgerechten
Ribbetjes (wachttijd 30 min.)
Americainschotel
Hammetje
Vol-au-vent
Chateaubriand natuur (300gr)
Rundsbrochette (300gr)
Entrecote natuur (400 gr)
Côte à l’os natuur (500 gr)
Ierse rib-eye natuur (400 gr)
+ Saus
- Champignon
- Provençaal
- Au poivre
- Béarnaise
Tijdens het wildseizoen
Hertenkalf
Fazant (wachttijd 30 minuten)
Hazenrug

 

Ijscoupes
Coupe vanille
Dame blanche
Dame noire
Coupe brésilienne
Bananasplit
Coupe vers fruit
Coupe advocaat
Coupe aardbeien
Coupe framboos
Sorbet mélange
Kinderijsje (1 bol)
Kinderijsje (2 bol)

 

Huisgemaakte pannenkoeken (14-18 uur)
Boter en suiker
+ slagroom
+ ijs
+ confituur
+ vers fruit
+ aardbeien
+ chocoladesaus
+ advocaat
Normandische wijze
Huisgemaakte wafels (14-18 uur)
Boter en suiker
+ slagroom
+ ijs
+ confituur
+ vers fruit
+ aardbeien
+ chocoladesaus
+ advocaat
Nagerechten
Warme appeltaart
Warme appeltaart met ijs en slagroom
Dessertbord
Verwenkoffie
Chocolademousse met slagroom
Crème brûlée
Appelbeignets (enkel op vrijdag tijdens de winter)
Moeulleux met ijs en slagroom
Progrès
Sabayon
Yoghurtijs met bosvruchten

 

Laat iets van u horen

Mocht er een bepaald gerecht zijn dat u niet meteen terugvindt op de menukaart van De Wikkelaar in Diksmuide, dan loont het de moeite om snel contact op te nemen. U krijgt zo meteen een antwoord.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken